En helt ny form for sommerferie

Vi plejer at tage på sommerferie ned i varmen, og det er typisk til Sydfrankrig vi tager. Det er helt utrolig dejligt dernede, og så gør det jo heller ikke noget, at vejret er godt, og der findes nogle vild gode lokale råvarer dernede. Vi plejer typisk selv at lave for, for underligt nok, så synes vi at vi slapper bedre af på den måde.Når vi handler ind, så plejer vi at tage ned i det lokale supermarked, for at handle, og når man kigger på frugt og grønt, så kan man godt se og ikke mindst smage, at disse ting dyrkes i området. Man kan smage at det er solmodnet, og derfor er der meget mere smag i det, end man kender det hjemmefra. Jeg kan stadigvæk huske den første gang vi var dernede, og jeg købte en melon. Der var så meget smag i den, og jeg har ikke andre steder smart grønt der smagte på denne måde – Det var rigtig godt. Det er denne lejlighed i plejer at tage nede til http://www.capitelles.dk/lejlighed

I år kommer vores sommerferie dog til at være helt anderledes. Vi fik en lille søn i december måned, og vi synes begge to, at det bare er alt for langt at tage med sådan en lille størrelse. Vi har derfor valgt, at vi ikke vil køre så langt, og gennem lang tid havde vi egentlig besluttet os for, at det skulle være ferie i Sommerhus i Danmark. Det var længe siden vi havde prøvet det. Vi sad derfor og kiggede på det, og en dag der fik jeg af en eller anden årsag lyst til at kigge på, hvad der er af muligheder i Nordtyskland. Jeg kom til at søge efter noget at bo i, i Harzen, og jeg skal da lige love for, at priserne var langt lavere dernede. Vi kunne leje et sommerhus til cirka halvdelene af prisen, og så kan vi faktisk rigtig godt lide at rejse i Tyskland begge to, så det ligger derfor lige til, at vælge at tage dertil.

Der er nogle af mine venner der ligefrem mener, at jeg burde bo i Tyskland, for den tyske livsstil, det er lige noget for mig. Den gang jeg var single, der tog jeg tid dernede på ferie, men det var så typisk i den sydlige del af landet, for det er vild flot dernede, og så bare tog op i sådan en lille bjerg landsby, og så leje et værelse der. Det var altid vild afslappede, og det eneste jeg kigge efter når jeg fandt et sted at bo, det var at der var internet på stedet, for jeg kan ikke leve i ret mange dage, uden at jeg har internet til rådighed. Jeg har også kigget lidt efter det i år, og det var faktisk grunden til at jeg valgte det sommerhus her, nemlig at der var gratis internet, for ellers tror jeg ikke mine kæreste syndes det bliver en god ferie, fir jeg bliver nok lidt umulig – Ja nu sagde jeg det jo selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *