Billeje er meget mere end bare at have en bil

BillejeDu kender det nok hjemmefra, og det er faktisk ikke så meget anderledes når du vælger at bruge billeje på din ferie. Hjemme i Danmark siger man typisk, at man ikke kan have dyrere luksus end end bil, men mange familier af afhængige af, at den starter og kører hver dag. Når man som familie så tager på ferie, så kan det være rigtig svært, at skulle undvære bilen – Heldigvis behøver du heller ikke undvære en bil.

Nu sidder du måske og tænker, at det jo ikke er noget problem, for grunden til at vi ikke kan være bilen hjemme er jo netop, at vi skal lave så meget når vi er hjemme. Du har måske nogle børn der skal køres til nogle forskellige sports aktiviteter, og når i holder ferie, så skal i intet foretage jer. Det er måske rigtig nok, men alligevel så har man i langt de fleste tilfælde brug for transport. Hvis du tager på charterferie, så kører du måske i egen bil ned til lufthavnen, så der er du ikke noget problem – Men hvad gør du lige i den anden ende. Du lander i en lufthavn, og i mange tilfælde der ligge en lufthavn ikke særlig central. Du kan derfor have langt ud til det endelige feriemål, og her har du brug for transport. Du kan vælge at tage en bus, eller måske en taxi, men du kan også vælge at bruge billeje på din videre rejse. Hvis du vælger at tage en bus, så passer tiderne måske ikke særlig godt, og så kan du også huske på, at det typisk er en langsom form for transport. Taxi derimod går forholdsvis hurtigt, men det kan være en dyr udgift for feriebudgettet. Du skal jo også huske på, at du også skal den anden vej. Du kan alternativt vælge at bruge billeje, for så kører du selv transporten fra lufthavnen, og ud til feriemålet. Det koster måske ikke mere end en taxi, og så har du altid den fordel, at du har en bil til rådighed på hele ferie, og det kan altså give en lang række af fordele.

Der er mange familier der har det sådan, at når det er ferietid, så skal hele familien bare slappe af, og der skal ikke ske noget som helt andet. Det er også fair nok, for hvis man virkelig har brug for at koble af fra hverdagen, så er det også en god måde at holde ferie på. Det er dog ikke alle der har det sådan, at de ikke har lyst til at spare penge, når de er på ferie, og det er ikke noget problem når man bruget billeje. Du kender det sikkert godt hvis du har været i sommerhus ude ved fx. vestkysten i Danmark, så virker det som om, at alting er lidt dyrere når man er ude og handle. Det er i mange tilfælde ikke noget du bilder dig ind, for ting koster typisk lidt mere når man er derude. Sådan er det også i mange ferieområder i udlandet, for alt ting koster som regel lidt mere. Hvis man har en bil til rådighed under ferie, så er det dog ikke noget problem at spare lidt penge. Hvis man fx. skal ud på en udflugt, så kommer man typisk forbi flere forskellige supermarkeder, og der kan man jo passende stoppe op på vejen, og så købe nogen af alle de ting man har behov for under en ferie. På den måde, så kan man faktisk spare mange penge, og og er stødt på flere eksempler på, at det kan betale for en hel ferie. Jeg er måske ikke den eneste der synes, at hvis jeg kan spare så meget på mine indkøb på en ferie, så har jeg dels bilen at kunne bruge på transporten til og fra lufthavnen, men hvis jeg også kan få betalt alle de udflugter jeg måske gerne vil på, jamen så kan jeg ikke finde meget grund til, at jeg ikke skulle benytte mig af billeje, når jeg måske lige frem kan holde en billigere ferie, og så have de kæmpe fordele der er ved at have en bil under ferien – Jeg ved godt hvad mit valg er, og det er måske det samme som dig.

Der er mange der er nervøse for det et skulle leje i en bil når man er på ferie, men det er der faktisk ikke nogen grund til at være, for det er ikke farligt på nogen måde. Du skal bare tænke dig lidt om, så kan du nemlig få nogle rigtig gode oplevelser på den måde. Jeg synes personligt at man skal holde sig fra, at leje en bil hos et eller andet lokal selskab. Man ved på en eller anden måde aldrig hvad du man kommer frem til. Jeg gør derfor altid det, at jeg bestiller hos et af de store selskaber du finder i hele Verden, for på den måde så ved jeg, at de har nogle standarder de skal leve op til. Jeg føler mig derfor meget mere sikker på mit valg, når jeg gør det på den måde. Det er jo helt op til dig selv, hvad du foretrækker. Der er desværre nogen der måske føler sig fristet af en alt for billig pris, og det er bare ikke altid det kan betale sig at spare – Vil du sætte din families sikkerhed på spil, bare for at spare lidt små penge – Jeg vil på ingen måde, men det er op til hver enkel familie hvad man foretrækker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *